Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

ONDERHOUD • HERBESTEMMING • RESTAURATIE • VERDUURZAMING

Vakbeurs voor beheer en onderhoud van onroerend erfgoed

Trefpunt voor professionals in monumentaal vastgoed en eigenaren daarvan. Innovaties, oplossingen, best practices en een ijzersterk inhoudelijk programma.

Kennisdeling & verbinding

Op MONUMENT tonen exposanten hun expertise, ontmoeten zij nieuwe en bestaande relaties, delen zij kennis en doen zij zaken. Bezoekers treffen er een breed aanbod van erfgoedspecialisten en worden er volledig geïnformeerd over ontwikkelingen in de sector.

MONUMENT wordt ondersteund door Nederland Monumentenland.

VASTGOEDBEHEER & ONDERHOUD

VASTGOEDBEHEER & ONDERHOUD

HERBESTEMMING & VERNIEUWBOUW

RESTAURATIE & CONSERVERING

ENERGIEBESPARING & COMFORT

VASTGOEDBEHEER & ONDERHOUD

ARCHITECTUUR & INRICHTING

BOUW- EN RESTAURATIEMATERIAAL

ADVIES & FINANCIERING

DIGITALISERING & TECHNOLOGIE

×

Het laatste nieuws

Monument in de spotlight: Stadhuis van Utrecht

Het stadhuis van Utrecht wordt grondig gerestaureerd om weer echt een blikvanger en visitekaartje van de stad te worden.

Lees meer...

Actualiteit uit de erfgoedsector: de Erfgoed Deal

Wie de beleidsbrief Erfgoed telt heeft gelezen, kwam een passage tegen over de zogenaamde 'Erfgoed Deal'. Wat betekent deze Erfgoed Deal eigenlijk?

Lees meer...

Nederland Monumentenland aan het woord...

Marlo Reeders is directeur van Stichting Nederland Monumentenland (NML): "Dit is precies wat wij willen zien in de erfgoedsector: een fysieke plek om elkaar te ontmoeten en van elkaar te leren."

Lees meer...

Exposant aan het woord: Nationaal Restauratie Centrum

Agnes van Alphen van het Nationaal Restauratie Centrum: "wij bieden korte bij- en nascholingscursussen aan over restauratietechnieken en monumentenzorg."

Lees meer...

Exposant aan het woord: Isoglas achterzetramen

Laura de Nijs van ISOGLAS: "wij kiezen voor vakbeurs MONUMENT omdat we ons specifiek richten op de restauratie van monumentaal erfgoed. En dat doet MONUMENT ook."

Lees meer...

Monument in de spotlight

Het Jongerius complex van villa, tuin en kantoor is een architectonisch hoogstandje in een stijl die een eigenzinnige mix is van het Moderne Bouwen en on-Nederlandse art-deco motieven.

Lees meer...