Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Tijdelijk gratis toegang!

Op 14, 15 en 16 mei vindt in de Brabanthallen in Den Bosch dé vakbeurs voor verbetering van monumentaal vastgoed plaats.

Een toegangsbewijs twv € 30,- is nu tijdelijk gratis.

GRATIS toegang
professionals en eigenaren van monumentaal vastgoed:
nog dagen
Registreer HIER!
sluiten X

ONDERHOUD • HERBESTEMMING • RESTAURATIE • VERDUURZAMING

MONUMENT is

Hét jaarlijkse trefpunt voor professionals in  - en eigenaren/beheerders van - monumentaal vastgoed. Hier treft u innovaties, oplossingen en best practices en kunt u kosteloos talloze symposia en debatten bijwonen.

Data en tickets

MONUMENT 2024 vindt plaats van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 mei. Toegang is gratis door middel van voorregistratie - vanaf dinsdag 19 maart 2024.

Kennisdeling en verbinding

Hét platform voor alle schakels in de keten: netwerken, kennis delen en zaken doen!

MONUMENT wordt ondersteund door Nederland Monumentenland en de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed

VASTGOEDBEHEER & ONDERHOUD

VASTGOEDBEHEER & ONDERHOUD

HERBESTEMMING & VERNIEUWBOUW

RESTAURATIE & CONSERVERING

ENERGIEBESPARING & COMFORT

VASTGOEDBEHEER & ONDERHOUD

ARCHITECTUUR & INRICHTING

BOUW- EN RESTAURATIEMATERIAAL

ADVIES & FINANCIERING

DIGITALISERING & TECHNOLOGIE

×

Samenwerkende partners

Media partners

Het laatste nieuws

De Voetnoot vijfde monument in Almere

De Voetnoot in Almere wordt aangewezen als gemeentelijk monument. Daarmee staat de teller op vijf monumenten in de bijna vijftig jaar jonge stad.

Lees meer...

Nominaties BNG Bank Erfgoedprijs 2024 bekend

De gemeenten Apeldoorn, Nieuwegein en Nijmegen zijn genomineerd voor de BNG Bank Erfgoedprijs 2024. Deze prijs heeft dit jaar het thema Post 65 erfgoed.

Lees meer...

‘Enkel glas monumentaal pand is een gebrek’

De aanwezigheid van enkel glas in een historisch pand in Amsterdam moet, ondanks de monumentale status, als een gebrek worden beschouwd, zo heeft de kantonrechter geoordeeld. Dit betekent dat de verhuurder, Famongo, verplicht is om de gebreken te herstellen.

Lees meer...

Herbert-Jan Hiep (Stichting Next Generation Heritage): “Gescheiden werelden van jongeren en werkenden bij elkaar brengen”

Jongeren van nu stellen heel andere eisen aan hun baan dan vorige generaties. Wat is er nodig om die jongeren te interesseren in een baan in de sector van cultureel erfgoed? De nieuwe Stichting Next Generation Heritage deed er onderzoek naar en zal de uitkomsten daarvan presenteren op de vakbeurs MONUMENT.

Lees meer...

Houthandel Houtex: “Monumenten vragen vaak bijzondere afmetingen”

Bij de restauratie van monumenten is vaak hout nodig in grote afmetingen, zowel voor balken als kozijnen, vloeren, deuren ramen en dakbeschot. Houthandel Houtex heeft het allemaal op voorraad en laat dat op MONUMENT graag zien aan de restauratie-aannemers en -architecten.

Lees meer...

Bezoekersregistratie OPEN

Van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 mei vinden in de Brabanthallen in Den Bosch weer gelijktijdig de vakbeurzen Renovatie & Transformatie, MONUMENT en HOUTBOUW plaats. Belangrijkste thema’s zijn er de verbetering van - al dan niet monumentaal - vastgoed en innovaties in hout, biobased en hybride bouw. Toegang is gratis voor professionals.

Lees meer...

Tijdelijk gratis toegang!

Op 14, 15 en 16 mei vindt in de Brabanthallen in Den Bosch dé vakbeurs voor verbetering van monumentaal vastgoed plaats.

Een toegangsbewijs twv € 30,- is nu tijdelijk gratis.