Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Oudejaarsactie

Oudejaarsactie

Win een Heilige Nacht voor 2 personen!

MONUMENT 2020 kon helaas geen doorgang vinden. Maar voor 2021 hebben wij goede hoop. Die hebben wij ook voor u! Sterker nog: de beste wensen.

Win een Heilige Nacht naar keuze

In samenwerking met Heilige Nachten sluiten wij 2020 positief af: met een mooie prijsvraag. De (enige en) hoofdprijs is een overnachting in een kerk naar keuze via Heilige Nachten. Inclusief ontbijt en voor 2 personen.

[Lees verder onder de afbeelding]

300

Wat u moet doen?

Om kans te maken, plaatst u een origineel, ludiek en/of feestelijk bericht op LinkedIn, met (uiteraard in eigen bewoordingen) uw beste wensen voor uw netwerk én deze link: www.monumentenbeurs.nl/nl/actie. Tevens tagt u ons (vakbeurs MONUMENT) in uw bericht en Heilige Nachten. Plaats er vooral een feestelijke foto* of video bij. Dat vergroot uw winstkans.

* Dat mag ook bovenstaande afbeelding zijn. Die kunt u HIER downloaden.

Meedoen en de jury

Meedoen kan tot en met 31 december 2020 00:00 uur. De winnaar wordt gekozen op basis van originaliteit door een deskundige jury, bestaand uit:

  • Marlo Reeders, directeur van de Nationale Monumentenorganisatie en directeur van Nederland Monumentenland
  • Dedy Collette, namens 54events, organisator van de vakbeurs MONUMENT
  • Sanne Marijn Kiel, initiatiefneemster van Heilige Nachten en redacteur van de nieuwsbrief van de vakbeurs MONUMENT

Bekendmaking van de winnaar

De winnaar van deze actie wordt met Driekoningen (op woensdag 6 januari 2021) via de LinkedIn showcase pagina van MONUMENT bekend gemaakt en krijgt ook persoonlijk bericht. Over de uitslag kan uiteraard niet worden gecorrespondeerd.

Veel plezier!

54events, organisator van de vakbeurs MONUMENT