Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Expo mogelijkheden

LAAT U UITGEBREID ADVISEREN

Voegt deelname aan MONUMENT ook iets toe aan uw organisatie? Past het qua doelstellingen en budget? Graag bekijken we samen met u hoe uw deelname eruit kan zien om zo tot een passende campagne te komen.

Enkele mogelijkheden op een rij

Standbouw

Een all-in stand is beschikbaar vanaf € 2.570,-. Dit is inclusief meubilair, parkeren, wifi en gebruik van de exposantenlounge. Eigen standbouw is mogelijk bij een standoppervlak van minimaal 20 vierkante meter.

Een all-in stand op maat

Een all-in stand wordt voor € 395,- gepersonaliseerd door middel van een baliesticker en tapijt-plus-blikvanger kleur naar keuze. Voor € 105,- per strekkende meter bedrukken we uw achterwand met een full colour print of logo naar keuze.

Een presentatie of lezing geven

In de beurstheaters kunt u - tegen aantrekkelijke tarieven - presentaties of lezingen geven. Aantrekkelijk, want na afloop ontvangt u de contactgegevens van de aanwezigen.

Startup propositie

Startende ondernemingen krijgen de mogelijkheid om zich tegen een aangepast tarief op de beurs te presenteren. Vraag naar de mogelijkheden.

Lanyard sponsoring

Gedurende 3 dagen lopen bijna 7.000 bezoekers van MONUMENT en Renovatie met uw merknaam en logo om de hals. Beperkt beschikbaar.

Een promopoint in de centrale entree

Vanaf € 995,- vult u een (onbemand) promopoint in de centrale entree: een gedeelte van de beursvloer waarop een project kan worden getoond.

Flyeren

Voor € 1.995,- flyert u 3 dagen lang met 2 personen vlak achter de badgescan. Voor € 995,- doet u dat met 1 persoon op de beursvloer of bij uw promopoint.

Banners en bestickering

Vloerstickers, banners of iets waaraan wij zelf nog niet dachten? Een combinatie van bovenstaande opties? Niet alles kan, maar alles is bespreekbaar.

Bedrijfslogo op plattegronden

Voor € 395,- staat het logo van uw onderneming op de grote plattegronden - die op de strategische plaatsen in de hallen staan. Beperkt beschikbaar.

Advertorial in e-mail nieuwsbrief

Onze e-mail nieuwsbrief wordt goed gelezen. Een advertorial daarin wordt ook op onze website en via Twitter en LinkedIn gepubliceerd en kost € 299,-.