Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Expo mogelijkheden

LAAT U GEDEGEN ADVISEREN

Voegt deelname aan MONUMENT iets toe, voor uw organisatie? Past het, qua doelstellingen en budget? Graag kijken we met u naar hoe een deelname eruit zou kunnen zien. Om zo tot een passende campagne te komen.

Enkele mogelijkheden op een rij

Standbouw

Een all-in stand is beschikbaar vanaf € 2.250,-. Dit is inclusief meubilair, parkeren, wifi en gebruik van de lounge. Eigen standbouw is mogelijk bij een standoppervlak van minimaal 20 vierkante meter.

Een all-in stand op maat

Een all-in stand wordt voor € 395,- gepersonaliseerd door middel van een baliesticker en tapijt-plus-blikvanger kleur naar keuze. Voor €100,- per strekkende meter bedrukken we uw achterwand.

Een presentatie of workshop geven

In de beurstheaters kunt u - tegen aantrekkelijke tarieven - presentaties of workshops geven. Na afloop ontvangt u de contactgegevens van de aanwezigen.

Startup propositie

Startende ondernemingen geven we de mogelijkheid om zich tegen aangepast tarief op de beurs te presenteren. Vraag naar de mogelijkheden!

Lanyard sponsoring

Gedurende 3 dagen lopen meer dan 6.000 bezoekers van MONUMENT en Renovatie 2019 met uw merknaam en logo om de hals. Beperkt beschikbaar!

Een promopoint in de centrale entree

Vanaf € 995,- vult u een (onbemand) promopoint in de centrale entree: een gedeelte van de beursvloer waarop een project kan worden getoond.

Flyeren

Voor € 1.995,- flyert u 3 dagen lang met 2 personen, vlak na de badgescan. Voor € 995,- doet u dat met 1 persoon op de beursvloer of bij uw promopoint.

Banners en bestickering

Vloerbestickering, banners of iets waaraan wij zelf nog niet dachten? Een combinatie van bovenstaande opties? Niet alles kan, maar alles is bespreekbaar.

Bedrijfslogo op plattegronden

Voor € 395,- staat het logo van uw onderneming op de grote plattegronden - die op de strategische plaatsen in de hallen staan. Beperkt beschikbaar!

Advertorial in e-mail nieuwsbrief

Onze e-mail nieuwsbrief wordt goed gelezen. Een advertorial daarin wordt ook op onze website en via Twitter en LinkedIn gepubliceerd en kost € 199,-.