Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Over MONUMENT

VAKBEURS VOOR HET BEHEER EN BEHOUD VAN MONUMENTAAL ERFGOED

MONUMENT richt zich specifiek op onderhoud, herbestemming, restauratie en verduurzaming van monumenten. Hier ontmoet u, met inachtneming van de geldende maatregelen, vele honderden professionals en monument-eigenaren op zoek naar innovatieve producten of diensten, kennis en informatie.

Kennis delen en zaken doen

3 dagen lang is MONUMENT het kloppend hart van de erfgoedsector en hét platform om uw expertise te tonen en uw naamsbekendheid te vergroten. U doet er nieuwe, kwalitatief hoogwaardige contacten op en praat er bij met uw bestaande relaties.

Maar liefst 85% van de exposanten in 2019 beoordeelde de kwaliteit van de bezoekers met ‘goed’ tot ‘uitstekend’. Daar wilt u toch ook van profiteren? Plaats uw bedrijf in de spotlights en schrijf in!

Gelijktijdig met HOUTBOUW en Renovatie & Transformatie

MONUMENT 2023 vindt gelijktijdig en op dezelfde locatie plaats als HOUTBOUW (hout- en hybride bouwoplossingen) en Renovatie & Transformatie (sneller, efficiënter en omgevingsvriendelijker renoveren). MONUMENT, HOUTBOUW en Renovatie & Transformatie zijn gratis toegankelijk voor bezoekers die zich tijdig voorregistreren.

Renovatie        

Uitgebreid inhoudelijk programma

Tijdens MONUMENT vindt in de beurstheaters een uitgebreid inhoudelijk programma plaats met symposia, lezingen en debatten. Als exposant kunt ook ú sessies initiëren. Een prima gelegenheid voor een krachtige inhoudelijke profilering van uw organisatie.