Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

MONUMENT is...

DE VAKBEURS VOOR HET BEHEER EN BEHOUD VAN MONUMENTAAL ERFGOED

MONUMENT richt zich specifiek op onderhoud, herbestemming, restauratie en verduurzaming van monumenten. Hier ontmoeten aanbieders van producten en diensten voor de gebouwd erfgoedsector op gepaste afstand professionals en eigenaren op zoek naar innovatieve producten, kennis en informatie.

Kennis delen en zaken doen

Gedurende drie bruisende beursdagen is MONUMENT het kloppend hart van de erfgoedsector. Waar exposanten het platform gebruiken om hun expertise te tonen en naamsbekendheid te vergroten, is het voor bezoekers dé plek om zich te oriënteren op actuele ontwikkelingen en innovaties en zich breed te laten informeren over de toekomst van de sector. 

Gelijktijdig met o.a. Renovatie

MONUMENT vindt gelijktijdig plaats met de volgende titels:

De vakbeurs RENOVATIE; de vakbeurs voor sneller, efficiënter en omgevingsvriendelijker renoveren. Beide beurzen zijn gratis toegankelijk voor bezoekers die zich bijtijds voor-registreren.Vakbeurs Energie is hét live B2B-platform voor duurzame energieopwekking en -besparing. Een platform boordevol innovaties, lezingen en live demonstraties en ontmoetingen met waardevolle contacten.PREFAB is een vakbeurs en kennisplatform voor professionals geïnteresseerd in industrieel en modulair bouwen en renoveren. PREFAB draagt bij aan kennisdeling en zakendoen en ondersteunt daarmee de doorontwikkeling van prefabricatie en industrialisatie in de bouw- en installatiesector.
Industrial Heat & Power is hét platform voor de industriële energievoorziening en dé beurs voor professionals die de connecties, tools en kennis zoeken om direct mee aan de slag te gaan.
Zero Emission | Ecomobiel is dé zakelijke beurs voor duurzame innovatie in mobiliteit. Een platform boordevol innovatie, kennis en business. 


Gratis toegang bij voorregistratie

MONUMENT en zusterbeurzen zijn gratis voor iedereen die zich tijdig voorregistreert. Bezoekers hebben over en weer vrij toegang. Een kaartje aan de deur kost € 25,-.

Uitgebreid inhoudelijk programma

MONUMENT wordt ondersteund door een sterk inhoudelijk programma. In op de beursvloer gelegen beurstheaters verzorgen kennispartners en exposanten een breed scala aan vrij toegankelijke symposia, lezingen en debatten.