Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Beursconcept

GRATIS toegang
professionals en eigenaren van monumentaal vastgoed:
nog dagen
Registreer HIER!
sluiten X

Vakbeurs voor het beheer en behoud van monumentaal erfgoed

MONUMENT richt zich specifiek op onderhoud, herbestemming, restauratie en verduurzaming van monumenten. Hier ontmoeten aanbieders van producten en diensten voor de gebouwd erfgoedsector op gepaste afstand professionals en eigenaren op zoek naar innovatieve producten, kennis en informatie.

Kennis delen en zaken doen

Gedurende drie bruisende beursdagen is MONUMENT het kloppend hart van de erfgoedsector. Waar exposanten het platform gebruiken om hun expertise te tonen en naamsbekendheid te vergroten, is het voor bezoekers dé plek om zich te oriënteren op actuele ontwikkelingen en innovaties en zich breed te laten informeren over de toekomst van de sector. 

Gelijktijdig met Renovatie & Transformatie en HOUTBOUW

MONUMENT vindt gelijktijdig plaats met vakbeurzen Renovatie & Transformatie en HOUTBOUW. De vakbeurs Renovatie & Transformatie gaat over sneller, efficiënter en omgevingsvriendelijker renoveren terwijl HOUTBOUW zich richt op hout- en hyride bouwoplossingen.

Gratis toegang bij voorregistratie

MONUMENT is alleen toegankelijk voor professionals en eigenaren van monumentaal vastgoed. Voorregistratie is mogelijk vanaf dinsdag 19 maart 2024. Bezoekers hebben ook vrij toegang tot de andere beurzen. Een kaartje aan de deur kost € 30,- incl. BTW.

Uitgebreid inhoudelijk programma

MONUMENT wordt ondersteund door een sterk inhoudelijk programma. Kennispartners en exposanten verzorgen een breed scala aan vrij toegankelijke symposia, lezingen en debatten.