Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

MONUMENT is...

DE VAKBEURS VOOR HET BEHEER EN BEHOUD VAN MONUMENTAAL ERFGOED

MONUMENT richt zich specifiek op onderhoud, herbestemming, restauratie en verduurzaming van monumenten. Hier ontmoeten aanbieders van producten en diensten voor de gebouwd erfgoedsector op gepaste afstand professionals en eigenaren op zoek naar innovatieve producten, kennis en informatie.

Kennis delen en zaken doen

Gedurende drie bruisende beursdagen is MONUMENT het kloppend hart van de erfgoedsector. Waar exposanten het platform gebruiken om hun expertise te tonen en naamsbekendheid te vergroten, is het voor bezoekers dé plek om zich te oriënteren op actuele ontwikkelingen en innovaties en zich breed te laten informeren over de toekomst van de sector. 

Gelijktijdig met RENOVATIE

MONUMENT 2021 vindt gelijktijdig plaats met vakbeurs RENOVATIE:

De vakbeurs RENOVATIE; de vakbeurs voor sneller, efficiënter en omgevingsvriendelijker renoveren. Beide beurzen zijn gratis toegankelijk voor bezoekers die zich bijtijds voor-registreren.


Gratis toegang bij voorregistratie

MONUMENT en zusterbeurs RENOVATIE zijn gratis voor iedereen die zich tijdig voorregistreert. Voorregistratie is mogelijk vanaf medio maart 2021. Bezoekers hebben over en weer vrij toegang. Een kaartje aan de deur kost € 25,-.

Uitgebreid inhoudelijk programma

MONUMENT wordt ondersteund door een sterk inhoudelijk programma. In op de beursvloer gelegen beurstheaters verzorgen kennispartners en exposanten een breed scala aan vrij toegankelijke symposia, lezingen en debatten.