Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Beursconcept

Vakbeurs voor het beheer en behoud van monumentaal erfgoed

MONUMENT richt zich specifiek op onderhoud, herbestemming, restauratie en verduurzaming van monumenten. Hier ontmoeten aanbieders van producten en diensten voor de gebouwd erfgoedsector op gepaste afstand professionals en eigenaren op zoek naar innovatieve producten, kennis en informatie.

Kennis delen en zaken doen

Gedurende drie bruisende beursdagen is MONUMENT het kloppend hart van de erfgoedsector. Waar exposanten het platform gebruiken om hun expertise te tonen en naamsbekendheid te vergroten, is het voor bezoekers dé plek om zich te oriënteren op actuele ontwikkelingen en innovaties en zich breed te laten informeren over de toekomst van de sector. 

Gelijktijdig met RENOVATIE

MONUMENT 2023 vindt gelijktijdig plaats met vakbeurzen Renovatie & Transformatie en HOUTBOUW. De vakbeurs Renovatie & Transformatie gaat over sneller, efficiënter en omgevingsvriendelijker renoveren terwijl HOUTBOUW zich richt op hout- en hyride bouwoplossingen. 

Gratis toegang bij voorregistratie

MONUMENT en haar zusterbeurzen HOUTBOUW en Renovatie & Transformatie zijn gratis voor iedereen die zich tijdig voorregistreert. Voorregistratie is mogelijk tot en met maandag 22 mei. Bezoekers hebben over en weer vrij toegang. Een kaartje aan de deur kost € 30,- incl. BTW.

Uitgebreid inhoudelijk programma

MONUMENT wordt ondersteund door een sterk inhoudelijk programma. Kennispartners en exposanten verzorgen een breed scala aan vrij toegankelijke symposia, lezingen en debatten.