Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

MONUMENT is...

VAKBEURS VOOR HET BEHEER EN BEHOUD VAN HET GEBOUWDE ERFGOED

MONUMENT is de vakbeurs die zich specifiek richt tot professionals betrokken bij Nederlands monumentaal erfgoed en eigenaren daarvan. Hier treft men de toonaangevende bedrijven en organisaties, praktische tools en oplossingen en een ijzersterk inhoudelijk programma.

Gelijktijdig met Renovatie

MONUMENT vindt plaats gelijktijdig met de vakbeurs RENOVATIE, platform voor professionals in sneller, efficiënter en omgevingsvriendelijker renoveren. Met een toegangsbewijs voor MONUMENT kunnen de zakelijke bezoekers van MONUMENT kosteloos ook RENOVATIE bezoeken.

MONUMENT 2019 in cijfers

De laatste editie van MONUMENT (die van 2019) werd bezocht door bijna 7.000 geïnteresseerden, de bezoekers van RENOVATIE meegeteld. Specifiek voor MONUMENT passeerden bijna 3.000 bezoekers de poort.

Het evenement werd zeer goed ontvangen. Door exposanten: meer dan 85% van hen waardeerde het standbezoek met ‘goed’ of ‘uitstekend’ en bijna 90% was positief over de link met RENOVATIE. Als geheel gaven zij de beurs een 7,6.  

Ook de bezoekers waren overwegend positief. Het kennisprogramma (93%) en het aanbod op de beursvloer (85%) bestempelden als ‘volledig’. Bijna 90% van de bezoekers gaf ten slotte aan de vakbeurs binnen hun netwerk aan te bevelen.