Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Partners

IN SAMENWERKING MET DE SECTOR

MONUMENT mag rekenen op de steun van toonaangevende erfgoedorganisaties en vakmedia. Wij streven naar vruchtbare lange-termijn relaties met alle spelers in de sector!

Supporter

Kennispartners

  • BOEi: maatschappelijke onderneming met een passie voor het restaureren en herbestemmen van erfgoed
  • ErfgoedAcademie: genereert, verzamelt, deelt en verspreidt kennis over de Nederlandse cultuurgeschiedenis
  • ERM: Stichting Erkende Restauratiekwaliteit Monumentenzorg
  • Het Neerlandsch Stucgilde: gilde ter behoud van restauratief en decoratief stukadoorswerk
  • MonumentenwachtNL: onafhankelijk onderhoudsadviseur voor bezitters van monumenten
    Nederland Monumentenland: levert met evenementen en totstandbrenging van interactie een bijdrage aan kennisdeling over en beleving van monumenten
  • NRP DuMo: platform voor de verduurzaming van karakteristieke gebouwde omgeving
  • Restauratiefonds: expert in de financiering van monumenten
  • Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed: uitvoerings- en onderzoeksorganisatie van het Ministerie van OCW op het terrein van cultureel erfgoed

Premium mediapartner

Premium mediapartner van MONUMENT 2023 is MONUMENTAAL, hét veelzijdige magazine over cultureel erfgoed in Nederland en Vlaanderen.

MONUMENTAAL komt met een beurseditie van plusminus 46 pagina’s, geheel aan de beurs gewijd, dat aan de abonnees van MONUMENTAAL wordt toegestuurd en tijdens MONUMENT wordt uitgedeeld bij entree van de Brabanthallen.

Contact met MONUMENTAAL

Bedrijven die willen adverteren in de beursspecial en/of in een of meer reguliere uitgaven van MONUMENTAAL kunnen voor Nederland contact opnemen met accountmanager Mirjam Buitendam, telefoon (06) 13 05 42 02 of mirjam@monumentaal.com.

Voor adverteerders in België is Lucas Smits van Waesberghe de contactpersoon, telefoon +32 (0) 3 – 293 54 89 (gsm +32 (0) 495 – 69 78 21) of per e-mail ; l.smits@clientmatch.org.

Ook (uitgever van onder meer Bouwwereld) Eisma Media Groep doet een duit in het zakje, met een RENOVATIE pocketguide waarin ook MONUMENT aan bod komt. Contactpersoon voor adverteren is hier Iwan Verburg; bereikbaar via (06) 20 81 68 28 of i.verburg@eisma.nl.

Andere mediapartners van MONUMENT 2023

Laadpartner