Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Redenen om te bezoeken

IN 1 DAG HELEMAAL OP DE HOOGTE

Op MONUMENT treft u koplopers uit de monumentenbranche en duizenden collega-bezoekers uit de sector. U kunt er netwerken, lezingen, symposia, debatten en colleges bijwonen en de vakbeurs Renovatie bezoeken.

Expertise

Op MONUMENT tonen innovatieve bedrijven tools en oplossingen waarmee u direct aan de slag kunt en delen experts hun visie, kennis en ervaringen in het kennisprogramma. U bent gegarandeerd in een enkele beursdag weer helemaal bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in uw sector!

Uitgebreid inhoudelijk programma

MONUMENT gaat vergezeld van een uitgebreid inhoudelijk programma dat plaatsvindt in een tweetal beurstheaters. Het bijwonen van deze sessies is gratis. Aanmelding vooraf is echter wel aan te raden, want vol is vol.

Ook toegang tot...

Gelijktijdig met de vakbeurs MONUMENT, vind tevens ook de vakbeurzen HOUTBOUW en Renovatie & Transformatie plaats. Registreert u zich, dan kunt u kosteloos ook deze andere beurzen bezoeken.

Highlights en activiteiten

175 EXPOSANTEN EN PARTNERS | DAGELIJKS | ALLE BEURZEN
Drie dagen lang tonen koplopers op het gebied van renovatie en transformatie, verduurzaming, herbestemming, restauratie en onderhoud van monumentaal vastgoed en innovatie in hout, biobased en hybride bouwen hun skills aan duizenden belanghebbenden op zoek naar oplossingen.

OVER EN WEER VRIJ TOEGANG | DAGELIJKS | ALLE BEURZEN
Met een badge voor de ene beurs, bezoekt u gratis ook de andere. Ook inschrijving voor kennissessies gaat eenvoudig: via een van de bezoekersregistraties meldt u zich er voor aan. Gratis bij tijdige voorregistratie via de website of QR-code op de voorzijde van deze gids.

EXPOSANTEN & PARTNERS AAN HET WOORD | DAGELIJKS | PRAKTIJKTHEATERS
Exposanten en partners delen hun kennis van onder meer upcycling van secundair hout, het belang van opleiden, gevaarlijke stoffen, historisch beton, wetgeving, constructieve veiligheid, geluidsbeheersing en duurzaam herbestemmen in praktische sessies.

OPENING MET RUUD VELTENAAR | DINSDAG, 10.30 | PODIUM MONUMENT
Aan de horizon ontwikkelt zich een perfecte storm. De mensheid heeft een crisis nodig om te kunnen veranderen. Maar als we voorbij de woeste, hoge golven kijken, kunnen we de onderstroom zien. Daarin gebeurt al veel goeds en die wint snel aan kracht.

WOCO’S KLAAR VOOR 2030?| WOENSDAG, 13:00 | PODIUM MONUMENT
Woningcorporaties moeten voor 2030 hun woningbezit verduurzamen. Met diverse sprekers uit het veld worden besproken de urgentie, uitdagingen en mogelijkheden om monumentaal woningbezit duurzaam te behouden voor huidige en toekomstige bewoners.

VOORLICHTINGSTOOLS VOOR GEMEENTEN | DONDERDAG, 10:30 | PODIUM MONUMENT
Bij de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, het Restauratiefonds en Stichting ERM begrijpen ze de waarde van monumenten. Ze tonen erfgoedambtenaren welke kennis, programma’s en materialen er beschikbaar zijn om de monumenteigenaren in hun gemeente te helpen.