Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

GRATIS toegang
professionals en eigenaren van monumentaal vastgoed:
nog dagen
Registreer HIER!
sluiten X

54events stelt vakbeurs MONUMENT uit naar 2021


Beursorganisator 54events heeft vanwege de gevolgen van de aanhoudende onzekerheid rondom het coronavirus haar vakbeurzen MONUMENT, RENOVATIE, Vakbeurs Energie, Zero Emission | Ecomobiel, PREFAB en Industrial Heat & Power uitgesteld naar 2021. De volgende editie van MONUMENT vindt nu plaats van 18 t/m 20 mei 2021.

Positieve signalen

Ondanks ook positieve signalen, waaronder de verruiming van de corona-regels per 1 juli en de uitkomsten van een door 54events zelf geïnitieerde bezoekersenquête in mei, rees bij 54events en haar stakeholders de afgelopen weken steeds meer twijfel over de kansen voor en wenselijkheid van een grootschalige vakbeurs dit najaar.

Geen doel op zich

Voor 54events was het laten doorgaan van MONUMENT geen doel op zich, maar staat juist het succes van exposanten en bezoekers voorop. Hoewel de verplaatsing van de vakbeurzen een moeilijke beslissing was, is men er bij 54events van overtuigd dat de belangen van haar stakeholders daarmee het meest zijn gediend.

Nieuwe data

De eerstvolgende edities van de vakbeurzen MONUMENT en RENOVATIE zijn inmiddels gepland op dinsdag 18 t/m donderdag 20 mei 2021. De nieuwe data voor Vakbeurs Energie en de vakbeurzen Zero Emission | Ecomobiel, PREFAB en Industrial Heat & Power zijn gepland op dinsdag 12 t/m donderdag 14 oktober 2021.

Ga terug