Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Exposant aan het woord: Isoglas achterzetramen

Achterzetramen met behoud van monumentale uitstraling van het interieur

Laura de Nijs van ISOGLAS: "wij kiezen voor vakbeurs MONUMENT omdat we ons specifiek richten op de restauratie van monumentaal erfgoed. En dat doet MONUMENT ook, in tegenstelling tot andere beurzen die voor ons te breed georiënteerd zijn. Hier ontmoeten we partijen die vanwege het monumentale aangezicht van hun panden het meeste profijt hebben van onze maatwerk oplossingen voor warmte- en geluidsisolatie."

"Ramen en glas bepalen mede de karakteristieke uitstraling van een monument. Daarom kunnen ramen en vensterpartijen moeilijk worden aangepast. Maar bewoners willen wel met comfort wonen, en energiebesparing wordt ook steeds belangrijker. Door middel van het toepassen van achterzetramen is het mogelijk om de bestaande situatie volledig in tact te houden. Door het achterzetraam worden alle naden en kieren volledig afgedicht en verbetert de isolatiewaarde aanzienlijk. Met ons nieuwste ontwikkelde profiel ProLine32 kan er zelfs een U-waarde van 1,1 worden behaald. Zo waarderen wij ook de kozijnen in oude monumenten op naar de eisen van nu. Omdat ieder monument anders is, denken we graag mee met ons opdrachtgevers. Of het nu gaat om het Paleis op de Dam, de Jopenkerk in Haarlem of een monumentaal pandje van een particulier, gezamenlijk komen we tot een oplossing voor geluidsoverlast of thermische isolatie. Maar ook brandvertraging en beveiliging behoren tot ons vakgebied.”

“ISOGLAS is sinds 1958 gespecialiseerd in het inmeten, leveren en plaatsen van achterzetramen. Onze missie is om zoveel mogelijk monumentale panden te voorzien van een hedendaags comfort, zonder authentieke details verloren te laten gaan. ISOGLAS voelt zich medeverantwoordelijk voor het behoud van cultureel erfgoed en om dit door te geven aan de volgende generaties.”

Website: https://www.isoglas.nl

Ga terug