Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Exposant aan het woord: Luijtgaarden

Dakpannen

"Gaat u uw dak renoveren, restaureren of heeft u onverhoopt (storm)schade? Wij hebben de juiste dakpan en zorgen voor de beste oplossing." Tom Keijzer van Luijtgaarden vertelt graag over de jarenlange ervaring en specialisatie op het gebied van gebruikte dakpannen van het bedrijf. "Of het nu gaat over de verkrijgbaarheid of de toepassing, wij denken ten alle tijden met u mee. Wij ontzorgen." 

Luijtgaarden voelt zich thuis op vakbeurs MONUMENT. Keijzer: "De afgelopen jaren hebben wij een bijdrage mogen leveren aan de instandhouding van een aantal unieke gebouwen. In Amsterdam bijvoorbeeld hebben wij de dakpannen geleverd voor museum Hermitage Amsterdam, de Westergasfabriek (onder andere de opnamestudio van De Wereld Draait Door) en dierentuin Artis. In Bloemendaal wordt momenteel een vervallen voormalig psychiatrisch ziekenhuis gerestaureerd. Dit schitterende Rijksmonument wordt omgetoverd tot 35 stadsvilla’s en vier royale appartementen. Net als dit Rijksmonument en andere monumenten zijn wij dé juiste partner voor gebruikte dakpannen." 

Met 3 hectare aan opslag beschikt Luijtgaarden over de grootste voorraad dakpannen van de Benelux, aldus Keijzer,  zowel gebruikt als nieuw. "Dankzij die grote voorraad en onze snelle leveringen hoeft u nooit lang op uw bestelling te wachten. Op ons terrein worden de gebruikte dakpannen onderworpen aan strenge kwaliteitseisen. Alleen de dakpan die het A-certificaat meekrijgt, wordt opnieuw verkocht. Luijtgaarden streeft een wereld zonder afval na. Dat houdt in dat de goedgekeurde dakpannen op een ander dak kunnen worden gelegd. De afgekeurde pannen belanden bij Luijtgaarden niet in de container. Daar hebben wij zelf een andere bestemming voor ontwikkeld. Denk hierbij aan een schanskorf of waterkering." 
 
Luijtgaarden mag zich nu 5 jaar hofleverancier noemenDe hoofdvestiging zit in het Brabantse Standdaarbuiten. Afgelopen jaar is daar een tweede vestiging in Doorwerth bij gekomen. "Nog maar eens een bewijs dat onze formule een succes is. Door de jaren heen zijn wij op landelijke schaal betrokken bij meerdere monumenten en erfgoed-projecten. De klant krijgt bij ons een vast contactpersoon die service op één zet, altijd voor u klaarstaat en net dat stapje extra zet", aldus Keijzer.  

Keijzer nodigt iedere bezoeker die duurzaamheid en werken aan de wereld van morgen hoog in het vaandel heeft staan, graag uit in zijn stand.  "Wij vertellen met trots en passie over dakpannen en ons vakmanschap. Bezoekers zullen verrast worden door het grote aanbod van gebruikte en nieuwe dakpannen die wij kunnen leveren." 

Ga terug