Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Exposant aan het woord: Wolters Vastgoedonderhoud

Een vakman van Wolters aan het werk bij Paleis het Loo te Apeldoorn

Gert Jan Wolters, directeur: "Dit jaar bestaat Wolters Vastgoedonderhoud 85 jaar. Wolters is een echt familiebedrijf en inmiddels staat de derde generatie aan het roer. Het bedrijf is uitgegroeid tot een alleskunner op het gebied van vastgoedonderhoud. En zo willen we ons ook graag presenteren op vakbeurs MONUMENT." 
 
Het familiebedrijf is opgericht in 1934 en is begonnen als schildersbedrijf. Dagelijks zijn zo'n 150 vaklieden aan de slag op diverse projecten door het hele land. Vanuit het hoofdkantoor in Deventer wordt de coördinatie van vier zelfstandig opererende bedrijven overzien: Wolters Schildersbedrijf, Wolters Totaal Vastgoed Onderhoud, Wolters & Ovink Restauratie-Decoratie en Wolters Totaal in Kleur & Materiaal. 

Wolters: "We willen tijdens MONUMENT graag laten zien welke facetten wij allemaal in huis hebben. Wij onderscheiden ons op het gebied van klein- en groot onderhoud, renovatie restauratie, houtrotherstel, wandafwerking en beglazing. Op de beurs zullen onze vaklieden voornamelijk de ambachtelijke restauratie- en decoratietechnieken laten zien, zoals hout- en marmerimitaties, bladgoud vergulden, diverse muurschildertechnieken en glas-in-lood. Ook is er op de beurs aandacht voor RGS, het resultaat gericht samenwerken. Wij werken zowel planmatig als projectmatig volgens meerjaren-onderhoudsplannen en de RGS methodiek. Werken volgens meerjaren-onderhoudsplannen en de RGS methodiek geeft inzicht in het te plannen onderhoud en de te verwachten onderhoudskosten voor de toekomst. 
 
De directeur geeft aan dat Wolters een brede doelgroep aanspreekt. "Wij richten ons op eigenaren en beheerders van monumentaal vastgoed, onderwijsinstellingen, overheid/gemeenten, particulieren, VvE beheerders, woningcorporaties, zakelijke relaties en zorginstellingen. Deze groepen, maar uiteraard ook andere geïnteresseerden, zijn van harte welkom in onze stand. Daar kunt u met uw eigen ogen onze vaklieden aan het werk zien tijdens de diverse demonstraties." 

Ga terug