Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Laten we zuinig zijn op ons erfgoed: Word Erfgoedvriend

Foto: Russcher Tekst & Beeld | Stichting Nederland Monumentenland

Cultureel erfgoed is kwetsbaar. Er liggen altijd bedreigingen op de loer. Bij stichting Nederland Monumentenland maakt men zich sterk voor het behoud van de monumenten in Nederland. Ze zijn immers onderdeel van ons culturele erfgoed en geven een kijkje in het dagelijkse leven van onze voorouders. Ze vormen de basis voor onze culturele identiteit en onze leefomgeving.

Door ontmoetingen tussen monumenteigenaren, erfgoedprofessionals, publiek én monumenten te organiseren, worden de monumenten volop beleefd, opnieuw gewaardeerd en gekoesterd. Op deze manier creëert de stichting cultureel bewustzijn en vergroten we het draagvlak voor het behoud van monumenten. Nederland Monumentenland organiseert onder meer: de VriendenLoterij Open Monumentendag, de Open Monumenten Klassendag, het Nationaal Monumentencongres en de Erfgoedvrijwilligersprijs.

Word Erfgoedvriend Heb jij hart voor erfgoed en monumenten? Word Erfgoedvriend en steun stichting Nederland Monumentenland met een vast bedrag per jaar. Met jouw bijdrage help je mee de verbinding tussen cultureel erfgoed en het grote publiek te vergroten én je ontvangt leuke voordelen:

• Exclusieve preview Open Monumentendag
• Korting ticket Nationaal Monumentencongres
• Gratis toegang Comitédag
• Gratis deelname Erfgoedbarbecue
• … en meer!

Word voor slechts €34,95 per jaar Erfgoedvriend en help mee cultureel bewustzijn te creëren in Nederland. Samen vergroten we het draagvlak voor het behoud van onze monumenten, zodat wij én de generaties na ons kunnen blijven leren en genieten van deze fascinerende stukjes geschiedenis.

Meer informatie

Bezoek onze website voor meer informatie over stichting Nederland Monumentenland en de diverse mogelijkheden om de stichting te steunen.

Ga terug