Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Mediapartner aan het woord: Erfgoed Magazine

Erfgoed Magazine, de maart-editie

René Donkel, uitgever: "Erfgoed Magazine ondersteund deze vakbeurs. Een vakbeurs is niet alleen een evenement om standhouders te ontmoeten of kennis op te doen van nieuwe producten of diensten. Deze vakbeurs leent zich ook goed om besprekingen en presentaties te volgen. Het zijn dagen om van veel dingen kennis te nemen en te netwerken. Het is dan ook een mooie gelegenheid om weer eens oud- collega’s, kennissen, (oud)opdrachtgevers en bekenden te ontmoeten. Je zieteen beurs heeft meerdere aspecten om te komen."

[NOOT VAN DE REDACTIE: ERFGOED MAGAZINE BRENGT DE OFFICIËLE MONUMENT BEURSSPECIAL UIT. KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER HOE DAARIN ZAKELIJK ZICHTBAAR TE ZIJN.]

Erfgoed Magazine bestaat al 39 jaar en heeft een sterke binding met haar lezers, aldus de uitgeverDe lezers van Erfgoed Magazine zijn eigenaren, huurders en bewoners van monumentale panden alsmede directies en besturen van organisaties en instellingen in de sector cultureel erfgoed. Ook de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, het Restauratiefonds de Monumentenwachten, provincies, gemeenten en overheidsinstellingen behoren tot de vaste lezerskring. Daarnaast bereikt het tijdschrift het bedrijfsleven dat betrokken is bij monumentenzorg, restauraties, onderhoud, conservering, beheer en behoud. 

Het karakter van het magazine 

Donkel: “Erfgoed Magazine wordt gemaakt door een zeer deskundige redactie en verschijnt 8 keer per jaar. Het is een uitgave met medewerking van meer dan 100 monumentenorganisaties en –instellingen. Het is het meest gelezen vaktijdschrift over cultureel erfgoed in Nederland. Erfgoed Magazine biedt haar lezers een breed aanbod aan wetenswaardigheden over monumentenzorg, restauratie, archeologie en het beheer en behoud van cultureel erfgoed in de vorm van: thema artikelen, actualiteit, achtergronden, columns, publicaties over monumentenzorg, interviews, politiek, restauratie, organisaties, instellingen, tentoonstellingen aangevuld met prachtig fotowerk. Naast het magazine is er ook een website en een digitale nieuwsbrief. 

Meer weten over het Erfgoed Magazine? Mail dan naar uitgever@erfgoed-magazine.nl.

Ga terug