Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Mediapartner aan het woord: Herenhuis

Een interieur uit een reportage van een 'binnenkijkje' van een herenhuis in Haarlem. Foto: Otto Kalkhoven.

Didier van Det, bladmanager van magazine Herenhuis: “Als grootste publiekstijdschrift gericht op bewoners, eigenaren en liefhebbers van historische panden lijkt Herenhuis op een vakbeurs voor erfgoedprofessionals op een vreemde eend in de bijt. Maar niets is minder waar."

Naast de lifestylecomponent in het blad, t.w. mooie binnenkijkjes in de fraaiste monumentale panden, bieden we eigenaren van monumentale panden gedegen informatie over onderhoud, restauratie en vakmanschap. Hiervoor zijn we altijd op zoek naar samenwerkingen met de beste bedrijven in hun vakgebied. En die vinden we onder andere op vakbeurs MONUMENT.

Juist door het informatieve karakter wordt Herenhuis ook goed gelezen door de vakwereld. Op menig bureau of leestafel van restauratie-aannemers, monumentenwachters, restauratoren of andere vaklieden is een exemplaar te vinden. Regelmatig plaatsen we mooie reportages over restauratieprojecten, ambachten en ambachtslieden. 

In Herenhuis besteden we natuurlijk ruim aandacht aan MONUMENT. Veel van onze lezers hebben bijzondere interesse in ontwikkelingen en mogelijkheden in het vakgebied. Ze willen hun monument goed onderhouden en met zorg restaureren. Deze vakbeurs is ook voor die doelgroep nuttig. We roepen onze lezers daarom op om de beurs te bezoeken. Voor ons een mogelijkheid om hen te ontmoeten en gevoel te krijgen voor onderwerpen die bij hen spelen. In de volgende edities van Herenhuis zullen we daar dan op inspringen. Daarnaast hopen we onze lezers op MONUMENT in contact te brengen met  bedrijven die er toe doen.

Voor wie Herenhuis nog niet frequent leest, bieden we tijdens de beursdagen een aantrekkelijke korting op een abonnement. En graag komen we in contact met medestandhouders om kennis te maken, bij te praten en de nieuwste ontwikkelingen door te nemen. Zodat we vol inspiratie en ideeën huiswaarts keren om nog jarenlang bijzondere edities van Herenhuis te maken.”

Herenhuis is van dinsdag 1 tot en met donderdag 16 mei te vinden op Renovatie 2019 – en wel in stand E.033 in Hal 7 van de Brabanthallen te Den Bosch.

Ga terug