Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

GRATIS toegang
professionals en eigenaren van monumentaal vastgoed:
nog dagen
Registreer HIER!
sluiten X

Partners delen kennis en ervaring monumenten


MONUMENT is hét platform voor netwerken, zaken doen én kennis delen. Voor het kennisprogramma wordt samengewerkt met onder meer Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, het Restauratiefonds, BOEi en ERM. Ook Monumentenwacht is van de partij, met aandacht voor het 50-jarig bestaan van deze organisatie.

Waar exposanten het platform van de vakbeurs gebruiken om hun expertise te tonen en naamsbekendheid te vergroten, is het voor bezoekers dé plek om zich te oriënteren op actuele ontwikkelingen en innovaties en zich breed te laten informeren over de toekomst van de sector.

Op dit moment wordt nog hard gewerkt aan de exacte programmering van het kennisprogramma. Duidelijk is wel al dat verduurzaming daarin een belangrijk onderdeel zal zijn. Dat thema haakt nauw aan bij de actuele ontwikkelingen in de markt. Daarnaast komen thema’s aan bod als transformatie, maar ook restauratie van bijvoorbeeld daken en gevels en interieur.

MONUMENT 2023 vindt gelijktijdig plaats met vakbeurzen Renovatie & Transformatie en HOUTBOUW. MONUMENT 2023 vindt plaats op dinsdag 23, woensdag 24 en donderdag 25 mei in de Brabanthallen in Den Bosch. Toegang is gratis voor de doelgroep.

Ga terug