Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

RCE in mei prominent aanwezig op beurs MONUMENT

De stand van RCE op MONUMENT 2022 trok aandacht door het historisch interieur.

De Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed (RCE) is deelnemer aan de beurs MONUMENT 2023. De RCE is standhouder en draagt bij aan het kennisprogramma.

De beurs is het trefpunt voor eigenaren van gebouwd erfgoed en erfgoedprofessionals. Thema’s als onderhoud, vakmanschap en restauratie, subsidies en verduurzaming staan centraal.

De RCE is aanwezig als standhouder, met de expositie Verduurzaming van monumenten. RCE nodigt iedereen uit voor een bezoek aan de beursstand E009 voor een gesprek of om kennis te nemen van de expositie.

Tijdens de beurs organiseert de RCE zelf een aantal sessies en neemt ook deel aan sessies van andere organisaties. Ze neemt onder meer deel aan de openingsdiscussie: 'Zonder verduurzaming geen toekomst voor monumenten’ en een expertmeeting Verduurzaming voor erfgoedprofessionals.

Andere thema’s zijn Duurzame innovaties in de erfgoedsector (De Week van Duurzaam Erfgoed); Nieuw glas & oud glas, beschermen & verduurzamen; Extra aandacht voor uw monument!; Ontzorgingsprogramma Verduurzaming Monumenten; en Herbestemming in de praktijk.

RCE heeft inmiddels uitgebreid gepubliceerd over alle RCE sessies op MONUMENT.

Ga terug