Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

GRATIS toegang
professionals en eigenaren van monumentaal vastgoed:
nog dagen
Registreer HIER!
sluiten X

Synergie tussen RENOVATIE en MONUMENT


Synergie tussen RENOVATIE en MONUMENT

Restauratie is een vak apart maar kruisbestuiving levert  veel op! Profiteer van de extra bezoekers die de combinatie van de vakbeurzen RENOVATIE en MONUMENT oplevert.

De restauratie van monumentale panden is een vak apart. Deze discipline, die centraal staat op de vakbeurs MONUMENT 2020, neemt een geheel eigen plek in binnen de bouwsector. Maar de ontwikkelingen gaan snel en de grenzen tussen renovatie en restauratie vervagen onder druk van nieuwe technieken, inzichten en kostenoverwegingen.

De vakbeurzen MONUMENT en RENOVATIE vinden gelijktijdig plaats. En dat is niet voor niets. Complexe renovatie- en restauratieprojecten vereisen grote expertise en deskundigheid. Bij beide disciplines worden gebouwen aangepast aan de eisen van deze tijd op het gebied van o.a. duurzaamheid en exploitatie. Terwijl dat bij een restauratie moet gebeuren zonder het authentieke karakter van het gebouw geweld aan te doen, is de vrijheid van handelen bij renovatie een stuk groter.

Als restauratieprofessional bent ook u wellicht ook actief in de renovatiesector. Mis deze kans niet om in gesprek te komen met de vele extra bezoekers uit  de renovatiebranche!

Ga terug