Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

GRATIS toegang
professionals en eigenaren van monumentaal vastgoed:
nog dagen
Registreer HIER!
sluiten X

Bouw moet weer actief op zoek naar nieuwe klanten


De bouw gaat volgens het EIB afkoelen de komende jaren. Voor bedrijven wordt het dan ook weer des te belangrijker om actief nieuwe klanten te benaderen. De vakbeurs MONUMENT is daarvoor een zeer geschikt platform. Er hebben zich al een groot aantal exposanten ingeschreven voor de komende editie van mei 2023, maar er is nog ruimte.

Transformatie, restauratie en verduurzaming zijn belangrijke thema’s rondom monumentale gebouwen in Nederland. Transformatie is in veel gevallen nodig om gebouwen in gebruik te houden en daarmee verval te voorkomen. Maar voor een betaalbaar gebruik van monumentale gebouwen is verduurzaming steeds belangrijker.

MONUMENT biedt plaats aan exposanten op allerlei gebieden van monumentenzorg, van restauratie van gevels en daken tot en met herstel van interieur en van verduurzaming tot en met transformatie. Uit voorgaande edities is gebleken dat de beurs bezocht wordt door een zeer geïnteresseerd (vak)publiek dat op zoek is naar bedrijven die antwoord kunnen geven op hun vragen.

MONUMENT 2023 vindt plaats op dinsdag 23, woensdag 24 en donderdag 25 mei in de Brabanthallen in Den Bosch. Toegang is gratis voor de doelgroep. MONUMENT wordt ondersteund door onder meer Nederland Monumentenland en de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed.

MONUMENT vindt gelijktijdig plaats met de vakbeurzen Renovatie & Transformatie en HOUTBOUW. Geïnteresseerde exposanten kunnen meer informatie aanvragen bij organisator 54events.

Ga terug