Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Exposant aan het woord: Flesst

 

Frank aan de Stegge van Flesst: “Het dak is de verdedigingslinie van het monument. Zit dit niet goed, dan kun je de rest van je monument ook wel vergeten.”

Flesst is een nieuw systeem voor valbeveiliging voor werken op een schuin dak. Het systeem is door Luchtankers BV ontwikkeld, omdat het bedrijf vond dat er te weinig wordt nagedacht over het onderhoud van monumenten in de toekomst.

Het permanente systeem wordt bij renovatie of restauratie geïnstalleerd, zonder dat monumenten inboeten op hun uitstraling. Zo kan het monument nu en in de toekomst veilig en efficiënt worden onderhouden. “Monumenten vragen nu eenmaal meer aandacht dan nieuwbouw. We verkopen dan ook een product dat tevens in de toekomst van nut is voor iedereen die het dak op moet voor inspectie of onderhoud. Het dak is de verdedigingslinie van het hele monument. Het vangt weer en wind. Heb je dit niet goed voor elkaar, dan kun je de rest van je monument ook wel vergeten.”

Terugkeer Monument
“We staan al jaren op vakbeurzen, al dan niet gericht op monumenten. Op de eerste editie van MONUMENT in 2019 hadden we voor het eerst in al die jaren echt een goed aantal leads waar we ook daadwerkelijk opdrachten uitgehaald hebben. De bezoekers komen heel gericht zoeken naar oplossingen en kennis en je spreekt er direct met de beslissers.”

Het dak op
“Mensen kunnen op onze stand het dak op. Niet letterlijk natuurlijk, maar ze kunnen Flesst zelf uitproberen op onze stand. We hebben een opvallende gele Volkswagen bus omgebouwd tot demonstratie dak. Ook tonen we voorbeelden van projecten waar Flesst succesvol is geïnstalleerd. Uiteraard zijn onze experts aanwezig om alle vragen te beantwoorden.”

Alvast een voorproefje van het systeem? Klik dan hier.

Ga terug