Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

GRATIS toegang
professionals en eigenaren van monumentaal vastgoed:
nog dagen
Registreer HIER!
sluiten X

Exposant aan het woord: Living First

 

Door met onze samenwerkingspartners op de beurs te staan, kunnen wij de bezoekers in één keer van alle informatie voorzien.

Bij de herontwikkeling van bijzonder vastgoed, zoals historische gebouwen, is er een grote kans dat u Living First tegenkomt. Met name kerken en kloosters hebben grote aantrekkingskracht voor deze club, waar ze veelal een nieuwe woonfunctie in maken. Maar ook voor oude (niet historische) gymzalen en oude ijzergieterijen (IJzergieterij Tilburg) draait Living First zijn hand niet om.

Living First, dat uit het zuiden van Nederland komt, heeft naast senioren ook jonge mensen in dienst, om goed aan te blijven sluiten bij de doelgroep waarvoor zij ontwikkelen. Want, zegt directeur Rik Krens: “Om onze ontwikkelde gebouwen te verkopen leven wij ons eerst goed in de doelgroep in. Onze herontwikkelingen in historische panden hebben altijd uniek en onderscheidend vastgoed tot gevolg. Er is veel vraag naar deze unieke panden door jonge, zelfbewuste, zichzelf van de massa onderscheidende, mensen.

Specialist in herontwikkelingen

Een jaar of twintig geleden rolden wij in de herontwikkeling van bijzonder vastgoed via een groot herontwikkelingsproject in het centrum van Brussel. Op dit moment werken wij aan de herontwikkeling van de voormalige Sint-Johannes de Doper Kerk , in het centrum van Sluis. Dit prachtige monument, dat staat op de hoek van de Oude Kerkstraat en de Elf  Oktoberstraat, wordt omgebouwd tot 17 prachtige appartementen. Deze ‘tak van sport’ vraagt veel van onze creativiteit en kennis en kunde. Omdat onze projecten complexer en risicovoller zijn dan nieuwbouwontwikkeling, is specifieke, professionele kennis binnen het eigen bedrijf en bij onze co-makers ontwikkeld. Al deze punten spreken ons enorm aan en inmiddels kunnen wij onszelf in deze markt wel specialist noemen.

Volledig geïnformeerd na bezoek aan MONUMENT

Wij werken veel samen met gespecialiseerde bedrijven en eigenaren van vastgoed uit de sector, nu gaan wij eens samen mét hen op de beurs staan. Zo kunnen wij de bezoekers in één keer van alle informatie voorzien, door naar elkaar door te verwijzen.”

Meer weten over de spraakmakende projecten van Living First? Ze vertellen er graag meer over op MONUMENT op standnummer A104.

 

Ga terug