Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Exposant aan het woord: Ornamenten Restauratie Amsterdam

herstelwerkzaamheden aan historische plafonds in een huis aan het Rokin in Amsterdam

Wil van Kempen van Ornamenten Restauratie Amsterdam: "Wij zien in de dagelijkse praktijk dat de kennis over het onderhoud van oude plafonds niet altijd up-to-date is. Ook heeft het niet altijd hoge prioriteit. En dit is eigenlijk best raar, want een degelijk plafond boven het hoofd is toch wel een belangrijke vereiste voor een woning of ruimte. Wij vertellen graag over ons vakmanschap, en daarom doen we mee aan vakbeurs MONUMENT."

"Het is voor ons een heel interessante beurs omdat het zich specifiek richt op onderhoud en restauratie van monumenten. Er is hier veel kennis en informatie bijeen over nieuwe en oude technieken en materialen. Onze specialistische kennis in historische plafonds en ornamenten mag niet ontbreken op dit evenement. En verder treffen wij altijd veel mensen uit de branche: restauratoren, leveranciers, organisaties, vakmannen en ook nog wel eens een vakvrouw!"

Wij nodigen iedereen van harte uit om langs te komen bij onze stand A025  als u op zoek bent naar specialistische kennis van historische plafonds. Wij geven graag een toelichting op onze projecten en werkmethoden."

Ga terug