Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Exposant aan het woord: Remmers BV

 

Het toepassen van een reinigingsproduct, met weinig tot geen milieu-impact, is óók een bijdrage aan het verduurzamen van monumenten.  

Remmers BV heeft een breed assortiment producten voor bouw- en houtbescherming en speciale vloercoatings. Dat klinkt als een partij voor bouw en renovatie. Waarom dan toch op MONUMENT? 

Gertjan Prins, marketingmanager van Remmers BV: “Wij zijn sterk in restauratiewerken. Zonder twijfel vraagt de monumentenzorg het allerhoogste niveau wat betreft onderhoud van gebouwen. Wij zijn specialist in duurzame producten voor een langdurige bescherming, en daarmee het oplossen van veel voorkomende problemen, zoals het vervuilen van gevels met loodverbindingen, het afdichten en beschermen van gebouwen en het verduurzamen van hout. 

Wij keren terug naar MONUMENT, omdat het evenement uniek is voor deze doelgroep en omdat het gecombineerd wordt met een kennisprogramma. Dit sluit aan op onze doelstellingen, waarbij we naast het tonen van onze producten en concepten, ook onze kennis willen delen.

Lancering duurzame innovatie 

Op de aankomende editie van MONUMENT introduceren wij een innovatie voor de Nederlandse markt: Clean Galena . Dit product verwijdert loodhoudende verbindingen in vervuiling op gevels, zonder de ondergrond te belasten door bijvoorbeeld het bestralen. Deze methodiek is tevens emissieloos. Het afval van het product wordt verzameld en kan mogelijk worden hergebruikt voor een ander, nieuw product. Dit is nog in een onderzoeksfase, maar uiteindelijk zou het een circulair product moeten worden. Deze duurzame innovatie draagt bij aan het verduurzamen van monumenten, want dat gaat ook over het toepassen van producten voor onderhoud met minder tot geen impact op het milieu.”

Ga terug