Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Magazine MONUMENTAAL komt met beursspecial

 

Eenmalig een speciale uitgave rondom de vakbeurs van het magazine over cultureel erfgoed in Nederland en Vlaanderen.

MONUMENTAAL, een magazine over cultureel erfgoed in Nederland en Vlaanderen, is volgens hoofdredacteur Paul de Gram met plezier premium mediapartner van de vakbeurs MONUMENT 2020. “Wij presenteren voor de driedaagse manifestatie in Den Bosch eenmalig een speciale uitgave, die bij de entree van de Brabanthallen wordt uitgereikt aan alle bezoekers. De exclusieve editie staat boordevol beursgerelateerde informatie, die voor alle liefhebbers van de schoonheid van stad en land, bedrijven en particulieren van nut is”, verklaart De Gram.

Inhoud

Magazine MONUMENTAAL, natuurlijk zelf ook met een stand op de beursvloer aanwezig, heeft zich volgens de hoofdredacteur temeer aan MONUMENT 2020 verbonden, omdat organisator 54events een uitgebreid kennisprogramma heeft opgezet in samenwerking met diverse partners.

“Relevante inhoud draagt bij aan het niveau van het evenement en genereert extra bezoek. Daar sluiten wij ons als gerenommeerd erfgoedmedium gaarne bij aan. De geagendeerde voordrachten van een reeks deskundige sprekers over thema’s als duurzaamheid, verstedelijkingsopgave, vakmanschap, interieur en brandveiligheid doen het beste vermoeden”.

Toegankelijk

Het moderne consumententijdschrift MONUMENTAAL, dat regulier zes keer per jaar in de bus valt bij abonnees in Nederland en België en dat in losse verkoop verkrijgbaar is in kiosken en de betere boekhandels, informeert toegankelijk over architectuur, geschiedenis en materiaalgebruik van kastelen, land- en herenhuizen en industriële gebouwen.

De Gram: “Ook hebben wij aandacht voor monumentale parken, tuinen en landschappen. Naast bijzondere bouwwerken komen bewoners en hun manier van leven aan bod. Voor monumentenzorg en restauraties heeft MONUMENTAAL eveneens een scherp oog. Veel bezoekers aan de beurs zullen het tijdschrift in de armen sluiten”.

Adverteren in special?

Bedrijven die willen adverteren in de beursspecial en/of in een of meer reguliere uitgaven van MONUMENTAAL kunnen voor Nederland contact opnemen met accountmanager Mirjam Buitendam, telefoon (06) 13054202 of mirjam@monumentaal.com.

Voor adverteerders in België is Lucas Smits van Waesberghe de contactpersoon, telefoon +32 (0) 3 – 293 54 89 (gsm +32 (0) 495 – 69 78 21) of per e-mail l.smits@clientmatch.org.

Ga terug