Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

NIEUWS UIT DE SECTOR EN OVER DE BEURS

Ons nieuws 2-wekelijks in uw mailbox? Klik hier voor inschrijving!

Circulaire bouwen & renoveren met dakpannen (Advertorial)

Circulariteit: een hot-topic binnen de bouwbranche. Luijtgaarden, specialist in gebruikte en nieuwe dakpannen, verteld over hun circulaire concept.

Lees meer...

Monument in de spotlight: Kerk in Sluis

Een toekomstbestendig plan voor monumentale en beeldbepalende Sint-Johannes de Doper Kerk: lofts, studio’s en een nieuwe kapel.

Lees meer...

Exposant aan het woord: Living First

Door met onze samenwerkingspartners op de beurs te staan, kunnen wij de bezoekers in één keer van alle informatie voorzien.

Lees meer...

Monumenten zorgen voor social closeness

Gastcolumn Hans Jacobs, strateeg Nationaal Restauratiefonds, over de impact op, en oplossingen voor monumenteigenaren tijdens de coronacrisis.

Lees meer...

Rewah, fabrikant sinds 1985 (advertorial)

In de sector van de restauratie, de waterdichting, en paint is Rewah een gevestigde waarde. Wij staan voor professionalisme, kwaliteit en service.

Lees meer...

Exposant: Volker Staal en Funderingen B.V.

Korteweg ziet steeds meer noodzaak om ondergronds te bouwen, met name in binnenstedelijk gebied: “Om ruimte te creëren wordt de grond in gebouwd.” 

Lees meer...

Monument in de spotlight: De Drie Mollen

In dit monument in Den Bosch werd een zeldzame wandschildering in redelijke staat van de werkplaats van Jeroen Bosch gevonden.  

Lees meer...

Themamiddag Duurzaam vrijwilligersbeleid

Stichting Kastelen, historische Buitenplaatsen & Landgoederen brengt experts naar MONUMENT voor kennisdeling over vrijwilligers in de erfgoedsector.  

Lees meer...

Exposant aan het woord: Tubag / Quick Mix

Onze mortels zijn bij de restauratie van de Eusebius kerk in Arnhem gebruikt. Je kunt ze vanaf het uitstekende, glazen balkon goed bekijken!” 

Lees meer...

Steun voor de erfgoedsector

We bundelen onze krachten en vinden een manier om weer op te krabbelen, om met elkaar ons erfgoed in topconditie door te geven aan de volgende generatie. 

Lees meer...