Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

NIEUWS UIT DE SECTOR EN OVER DE BEURS

Ons nieuws 2-wekelijks in uw mailbox? Klik hier voor inschrijving!

Erfgoed Deal nadert uitgestelde deadline

Door het coronavrius is meer tijd gegeven om projecten en initiatieven ‘erfgoed-inclusief’ te maken.

Lees meer...

Monument in de spotlight: landgoed Oldengaerde

Het Drentse Landschap stelt het hoofdhuis open voor publiek, nadat het landgoed 200 jaar gesloten is geweest voor publiek.

Lees meer...

Exposant: Ztyl Houten Sierlijsten (product van Zwart Houtbewerking)

Een oerhollandse bedrijf met meer dan 100 jaar ervaring in het leveren van perfecte kwaliteit die elk rijksmonument verdient.

Lees meer...

Kennis over vakmanschap gaat verloren

“Werken in de restauratie is als voetballen in de eredivisie. Toch blijft voldoende nieuwe aanwas voor al het vakwerk van de toekomst uit.”

Lees meer...

Nieuw Themafonds Kastelen & historische Buitenplaatsen

Het Prins Bernard Cultuurfonds en stichting Kastelen, historische Buitenplaatsen & Landgoederen (sKBL) starten met aanvangskapitaal van € 50.000,-.

Lees meer...

54events stelt vakbeurs MONUMENT uit naar 2021

Beursorganisator 54events heeft vanwege de gevolgen van de aanhoudende onzekerheid rondom het coronavirus haar vakbeurzen MONUMENT, RENOVATIE, Vakbeurs Energie, Zero Emission | Ecomobiel, PREFAB en Industrial Heat & Power uitgesteld naar 2021. De volgende editie van MONUMENT vindt nu plaats van 18 t/m 20 mei 2021.

Lees meer...

Beursbezoekers onderstrepen belang vakbeurzen

In het kader van de Nationale Energie Week, die plaatsvindt in de tweede week van oktober, onderzocht beursorganisator 54events de stemming onder potentiële beursbezoekers. Maar liefst 1.627 respondenten gaven hun mening. Daarvan gaf 82% aan in oktober graag voor een bezoek naar de Brabanthallen te komen, als dit van overheidswege is toegestaan.

 

Lees meer...

Circulaire bouwen & renoveren met dakpannen (Advertorial)

Circulariteit: een hot-topic binnen de bouwbranche. Luijtgaarden, specialist in gebruikte en nieuwe dakpannen, verteld over hun circulaire concept.

Lees meer...

Monument in de spotlight: Kerk in Sluis

Een toekomstbestendig plan voor monumentale en beeldbepalende Sint-Johannes de Doper Kerk: lofts, studio’s en een nieuwe kapel.

Lees meer...

Exposant aan het woord: Living First

Door met onze samenwerkingspartners op de beurs te staan, kunnen wij de bezoekers in één keer van alle informatie voorzien.

Lees meer...